Chat with us, powered by LiveChat
Oval

Oval

Oglinda ovală este un tip de oglindă cu formă ovală. Ea poate fi utilizată pentru aceleași scopuri ca și oglinda rotundă sau patratată, cum ar fi reflectarea luminii sau imaginii unui obiect pentru a crea un efect sau pentru a se uita în ea pentru a se vedea sau pentru a verifica aspectul fizic. Oglinda ovală poate adăuga, de asemenea, un aspect elegant și mai sofisticat unei camere, comparativ cu alte forme de oglinzi, precum forma dreptunghiulară sau circulară.

Natural light

Modern Design

Economic

Sustainability

Responsibility for the environment

Hardware Germany


Oglinda ovală este un tip de oglindă cu formă ovală. Ea poate fi utilizată pentru aceleași scopuri ca și oglinda rotundă sau patrată, cum ar fi reflectarea luminii sau imaginii unui obiect pentru a crea un efect sau pentru a se uita în ea pentru a se vedea sau pentru a verifica aspectul fizic. Oglinda ovală poate adăuga, de asemenea, un aspect elegant și mai sofisticat unei camere, comparativ cu alte forme de oglinzi, precum forma dreptunghiulară sau circulară.

Oglinda ovala este o alegere populara in designul interior, deoarece poate adauga un element de eleganta si rafinament intr-o camera. Acestea sunt disponibile in mai multe dimensiuni si finisaje si ofera o serie de avantaje fata de oglinzile traditionale.

Specificatiile tehnice pentru oglinda ovala includ dimensiunea, grosimea si tipul de sticla folosit. Aceste oglinzi pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, precum sticla float, sticla laminata sau sticla argintata, in functie de preferinte si nevoile clientului.

Oglinzile ovale au mai multe avantaje, printre care se numara:
Design unic: Oglinda ovala adauga un element unic si diferit in decorul camerei. Forma ovala poate adauga o nota de dinamism si eleganta in comparatie cu formele dreptunghiulare sau patrate.

Extra space: Oval mirrors can give a wider view of the room, making them a good choice for smaller rooms or tight spaces.

Versatility: the oval mirror can be integrated into a variety of design styles, such as modern, classic or eclectic. It can also be used in many spaces, such as bathrooms, bedrooms or living rooms.

Illumination: the oval shape of the mirror can help reflect light evenly throughout the room, which can make the space appear brighter and more open.

Safety: Oval mirrors have no sharp corners or edges, making them safer compared to rectangular or square mirrors.

Customisation: the oval mirror can be customised with frames or other decorative ornaments to match the interior design of the room.

It can be used to add a unique and elegant touch to the interior design, as well as to create an illusion of space and light. Regardless of the size or style of the room, the oval mirror can be harmoniously integrated and add a touch of elegance and functionality to any space.

SCROLL

2 products

Downward
per page

Do you have a project in the making? Contact us now!

We are always at the disposal of our clients, offering them advice whenever needed.